connecting to exchange using owamail (locally)

we have been trying to connect to exchange mailboxes using owamail from local workstations on our network. Everytime we use http://owamail.ourdomain.com, we get our gateway router interface. I presume it is a DNS problem, but why are we getting this problem. Any help you can give, would be appreciated. Are we suing the correct address format?
LVL 1
nigelbeatsonAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

MarkMichaelCommented:
Hi

Have you tried the following:

https://servername/exchange

0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
bluetabCommented:
Try going to: http://owamail.ourdomain.com/exchange
The /exchange portion is required.  You may also need to use https:// if you have SSL setup
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.