mac os 10.4 to windows connection problem

I have a server running mac os 10.4 and am trying to set it up so that my windows machines can see it. I seem to have the settings correct. I can attach to the server on my windows machine. If I try a few minutes later, it won't even see it. If I go into the os 10.4, change a setting, then I can see it from my window machine for a while again. What is wrong?
stevek65Asked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

nappy_dThere are a 1000 ways to skin the technology cat.Commented:
- What are the steps that you take to connect to your Xserve? i.e. are you entering the UNC path; \\serverName\shareName or are you trying to browse to the server via Windows Network neighbourhood?

- Is the Xserve on the same subnet as the client computers?
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
stevek65Author Commented:
I am using that path, yes it is on the same subnet.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Mac OS X

From novice to tech pro — start learning today.