no sound in vista on mac mini with bootcamp 1.3

I have vista installed on a mac mini with bootcamp 1.3.
I have no sound and the audio icon on the desktop has a red cross. Everything seems to be fine in device manager. I have tried to installed the last realtek driver but it didn´t work., I have also tried to reinstall the sigmatel high def audio driver but no help.
LVL 1
williamceAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

williamceAuthor Commented:
Ok I've fixed it.
I found a realtek ac 97 driver and installed it,  then i removed the sigmatel driver, remove the webcam  and restarted the mac mini.
After restart, the desktop icon was ok but no sound, i ran the bootcamp drivers setup again and chose repair then i restarted again and it's was ok.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Apple Software

From novice to tech pro — start learning today.