VMware Server Console (GUI) not loading up

I am using VMware and everything was working fine till yesterday. All of a sudden VMware Server Console did not start up. I tried restarting the services but without success; I uninstalled and reinstalled the software but without success. Any other ideas? Basically whenever I double click on the VMware Server Console the hourglass comes up and nothing happens.

After loads of research and restarts I noticed that vmware registration service does not start. Actually it is stuck on starting. Any ideas?
arrowpharmAsked:
Who is Participating?
 
arrowpharmConnect With a Mentor Author Commented:
Thanks for replying. Basically if the service is started through CMD prompt it gives  A system error has occurred. System error 1067 has occurred. The process terminated unexpectedly. I checked the event viewer and in fact there is a message re the service but it states  Could not initialize  only.  
0
 
DaSpugCommented:
Have you tried removing the software, rebooting, installing again, rebooting and then checking the services?
0
 
arrowpharmAuthor Commented:
Thanks for your reply. I have tried everything in my knowledge.
Stopping services, setting them as manual, reboot, uninstalling software, reboot, installing software again, reboot. But still without success!
0
 
DaSpugCommented:
if you leave the machine with the service at "starting" does it eventually fail? Do you receive any errors in the application or system log?
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.