users unable to use web interface logon securtiy failure

Users can not logon to exchange in the web interface.  appears to be security realated or authentation related.  As an administrator I can logon but other users can not.
fisk_allanAsked:
Who is Participating?
 
fisk_allanConnect With a Mentor Author Commented:
well I made an access group, gave them admin rights on the local computer and denied login rights in profile and got by until I could rebuild server which solved the issue...
    Thanks for the suggestions but none of them worked
0
 
AdamRobinsonCommented:
Has it ever worked?  Is there any chance that the permissions on the virtual site have been changed?

0
 
isaman07Commented:
What is the authentication methode used on OWA, if basic is chosen, is there a domain name entered?

Harout
0
Simplify Active Directory Administration

Administration of Active Directory does not have to be hard.  Too often what should be a simple task is made more difficult than it needs to be.The solution?  Hyena from SystemTools Software.  With ease-of-use as well as powerful importing and bulk updating capabilities.

 
AdamRobinsonCommented:
To clarify the comment above, if you try logging in as domain\username instead of just username, will it let you in?  

If so, you may just need to change the default "domain" under options to "\"

0
 
fisk_allanAuthor Commented:
Hey guys sorry, here are some reply that may help you help be..:
  > AdamRobinson: yes I can login (being an administrator seems to make the difference. (I can't make everyone an administrator)  And I have used the domain\username unsucessfully (except for me and other admins)

   >isman07: yes I am using a domain name with login. and it is on a multi server network.
0
 
AdamRobinsonCommented:
If any administrator can log in, it's sound as if the right on Domain Users have been borked.  Can you make sure that Domain Users have access to OWA under the permissions (or at least a group that Domain Users inherits)?

0
 
isaman07Commented:
Adam is wright, you have a permissions problems. Make sure that the users have read permissions on C:\inetpub\wwwroot  folder.
0
 
fisk_allanAuthor Commented:
Thanks for the suggestions.. I have tried file rights.. I ahve added full controll rights to all the drives with NO SUCESS.  Surly ther must be a KEY to what needs to be clicked on. When normal users are given to the local administrator group it woks.. any more suggestions??
0
 
AdamRobinsonCommented:
To all of the drives?  

Have you altered the rights on the virtual sites underneath IIS Manager?
0
 
fisk_allanAuthor Commented:
IIS... don't think I have changed anything.. but what should be set?
0
 
fisk_allanAuthor Commented:
As of today I have now tinkered with the settings in IIS and affecting logon to Web exchange however a user still cannot logon unless they are a member of local administrator.  

Any other suggestions??
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.