PowerEdge 600SC raid did not come back up. Both dirves offline!!!!!

replaced a fan and getting ready to add another drive in a PowerEdge and accidentally forgot to put everything back together beofre powering up.  Did not plug the power back in the 2 scsi drives (Raid 1)  realized it when it starting beeping at me and shutdown and put the power back in both drives.   The system started beeping and both drives are offline and cannot even rebuild!!!!!!
Status on both drives say that they have failed.
GintarasUSAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

wjesterCommented:
you should be able to force them online via the BIOS
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
GintarasUSAuthor Commented:
had to dig further down into the menus but found where to force the drives back online.  server came back up!!!!!   thanks....
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Storage

From novice to tech pro — start learning today.