Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of myinzu
myinzu

asked on

New Users Acct Setup in AD Directory does not show up in Exchange GAL

I'm in W2k3 AD/Exchange 2k3/Outlook 2003
new users don't appear to be in the GAL and running Outlook wizard for them failed with name cannot be found message.

They can access their email via OWA though. Please help. thx in advance.
Avatar of isaman07
isaman07
Flag of Canada image

It looks like you have a global catalog issue.  Could you give me some more details about AD. IS this a newly create domain? Are there child domains? Do you have more than one exchange server?
Avatar of myinzu
myinzu

ASKER

We are in domain funtional level w 2000 mixed mode
and forest funtional level same - 2000 mixed

there's no GCs setup for remote offices...  no child domains

there are 2 exchange servers - one's the backend and the other - frontend

there was a physical move of our data center since we relocated..

please let me know if you need more info. Thx a lot.
The users that are not appearing in GAl, are they all remote users?
Avatar of myinzu

ASKER

yes  they are but, we establishes the route to their office so that they can take advantage of using the Outlook Client to exchange.  Theire accts were setup up just right before we took the servers offline for the move.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of isaman07
isaman07
Flag of Canada image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial