Link to home
Start Free TrialLog in
Avatar of robbie_rowan
robbie_rowan

asked on

Internal Emails show up blank on blackberry handheld when the emails are sent using Outlook Connector for Domino

I have been experimenting with Outlook Connector for Domino for my company, but in my test I found that if you send an email using Outlook with the Outlook Connector for Domino the emails show up blank on the blackberry handheld, but they show up fine in the Lotus Notes client.  

It appears that this only happens with internal emails.  If a user sends an email to a person outside of our company the email shows up fine on the Blackberry handheld.

Avatar of Felix Grushevsky
Felix Grushevsky
Flag of United States of America image

This is a known issue, we ran into into it last November
RIM stated that this "When receiving internal email from an Outlook connector/Domino server user, the BlackBerry does not receive the body of the email. Upon investigation, it was determined that the root cause of this issue is the Domino R7 Notes API which is unable to handle body fields from the Outlook connector"

We have raised this issue with IBM. In variuos tests IBM confirmed the issue and it is logged as SPR# ADEE75TR5U. No resolution at this moment
Avatar of robbie_rowan
robbie_rowan

ASKER

Ok, well thats disappointing.  The only way I have been able to get it to work as of now is to switch Outlook's mail format from HTML to Plain Text.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
Avatar of Felix Grushevsky
Felix Grushevsky
Flag of United States of America image

Link to home
membership
This solution is only available to members.
To access this solution, you must be a member of Experts Exchange.
Start Free Trial
Thanks for your help ;-)