troubleshooting Question

Image thumbnails are flashing on, then disappearing in Vista

Avatar of giztips
giztips asked on
Web DevelopmentStorageWindows Vista
22 Comments2 Solutions6390 ViewsLast Modified:
I have a new Vista system (Dell Precision m4300) and I'm having problems with the thumbnails on my network drive.
It is a problem that started recently.  When I go to a folder containing images on my network hard drive (LaCie 1TB network drive) the thumbnails all regenerate, then disappear, leaving the standard image logo.  

This has only started after a couple of days of the thumbnails displaying correctly.  I recently changed my power settings, so I restored those, but to no avail.  I unchecked the always show icon instead of thumbnail box (it was already unchecked) in the Folder Options area.  

When I press Refresh on the explorer window, the thumbnails appear again for a brief flash, then they all disappear again.  

Thanks for your help!
Join the community to see this answer!
Join our exclusive community to see this answer & millions of others.
Unlock 2 Answers and 22 Comments.
Join the Community
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 2 Answers and 22 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros