troubleshooting Question

Client computers not showing up in the Symantec Antivirus System Console

Avatar of Infinity Solutions
Infinity SolutionsFlag for United States of America asked on
Anti-Virus Apps
4 Comments1 Solution1470 ViewsLast Modified:
We have installed Symentec System Console as well as the Symantec Antivirus server on computer.  When we role out the client from ths workstation to the other computers on the network they seem to be installing but are not.  If you go to these specific clients, it still has another server as the parent server.  Also if you manually install on a computer by going through the vphome folder and going to the clinet install, it will show up with the correct parent server but will not show up in the System Console.  I am not sure what us going on and what we may be doing wrong.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
jimmymcp02

Our community of experts have been thoroughly vetted for their expertise and industry experience.

Join our community to see this answer!
Unlock 1 Answer and 4 Comments.
Start Free Trial
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 4 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros