Avatar of 195ecentralave
195ecentralave asked on

intel server 7500 cant install os, new server passes post

I have just put together an itel dual proc 2.4 g server, 2g mem, no add on cards.  Used proper ps and installed the 12volt plug.  post passes, system sees the cdrom and the ide disk I installed, reports correct size, etc.
no matter what I tell it to boot from, however, it reports 'NO OS FOUND"  I cant get it to try to boot from floppy or cdrom to install the os.
I am new to intel  - only used amd in past.  What am i missing here, experts?
Windows OSServer Hardware

Avatar of undefined
Last Comment
195ecentralave

8/22/2022 - Mon
rindi

Maybe some more info on the mainboard manufacturer and model number might be helpful.
ASKER CERTIFIED SOLUTION
195ecentralave

Log in or sign up to see answer
Become an EE member today7-DAY FREE TRIAL
Members can start a 7-Day Free trial then enjoy unlimited access to the platform
Sign up - Free for 7 days
or
Learn why we charge membership fees
We get it - no one likes a content blocker. Take one extra minute and find out why we block content.
See how we're fighting big data
Not exactly the question you had in mind?
Sign up for an EE membership and get your own personalized solution. With an EE membership, you can ask unlimited troubleshooting, research, or opinion questions.
ask a question
Experts Exchange has (a) saved my job multiple times, (b) saved me hours, days, and even weeks of work, and often (c) makes me look like a superhero! This place is MAGIC!
Walt Forbes