troubleshooting Question

No users after tape backup restore in netware

Avatar of sschoolc
sschoolc asked on
Novell Netware
4 Comments1 Solution567 ViewsLast Modified:
First let me say I am no netware guru.  I inherited a netware server and it developed pool problems with the sys volume.  After many hours on the phone with netware support they said I needed to wipe the server and reinstall, then restore from tape.  I did that but durning the reinstall I could not name the tree the same thing as it was before.  Originall the server name, tree and context were the same name.  So I added tree to  the old tree name.  I did my tape restore with backup exec and it got all of the data but none of my user acounts, config files, license files, etc.   Netware support told me to call backup exec, I did and they said it was because the tree was a different name and told me to call netware support.  So that is were I am now, but it is going to cost another $750 to talk to netware support.  

My question how can I get the tree name back to the orginal name and can the server name, tree and context be the same?  It has worked for years like this I dont know why it would not let me name them the same on the new install.  

Thanks!
Join the community to see this answer!
Join our exclusive community to see this answer & millions of others.
Unlock 1 Answer and 4 Comments.
Join the Community
Learn from the best

Network and collaborate with thousands of CTOs, CISOs, and IT Pros rooting for you and your success.

Andrew Hancock - VMware vExpert
See if this solution works for you by signing up for a 7 day free trial.
Unlock 1 Answer and 4 Comments.
Try for 7 days

”The time we save is the biggest benefit of E-E to our team. What could take multiple guys 2 hours or more each to find is accessed in around 15 minutes on Experts Exchange.

-Mike Kapnisakis, Warner Bros