• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 882
  • Last Modified:

Attachement Server Not Found

We recently upgraded to 4.1.3 from 4.1.2, and after this happened users stopped being able to access email attachments from their Blackberry's, getting the "Attachment server not found" error, and the red x. The attachment server is installed on the same server as BES, and it is configured to local host. All ports are default, and the attachment and dispatcher service are running.
  • 2
1 Solution
1) have you checked the 3 event logs as well as the multiple BES logs ?

ANything relevant on the RIM suppport site ?

If not, call for support !

I hope this helps !
jrmlongAuthor Commented:
I've checked all three event logs, there is nothing in there, and I've run over everything in their knowledgebase article here:


And still have the problem. Support may be the issue, but I'm hoping to avoid the cost if possible, I'm hoping someone else has had this problem and knows the fix.
jrmlongAuthor Commented:
Ended up running the update again, no setting changes, no change, ran it a third time no change, problem fixed...not sure what the deal was.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Easily manage email signatures in Office 365

Managing email signatures in Office 365 can be a challenging task if you don't have the right tool. CodeTwo Email Signatures for Office 365 will help you implement a unified email signature look, no matter what email client is used by users. Test it for free!

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now