• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1265
  • Last Modified:

Reply/Forward arrows not appearing in Inbox

I am finding information on the reply arrows not showing up for users within Personal Folders, but nothing on when it happens within the main mailbox.  I have a user that the arrows don't always appear for him.  Any ideas on how to resolve this?
0
kcmc34
Asked:
kcmc34
1 Solution
 
Jk387Commented:
I am assuming you are using outlook?  Open outlook.. go to tools.. Costumize.. under the tool bars tab make sure [standard] and [menu bar] are checked.
0
 
Demos300Commented:
What version of outlook are you using? Should be under the pulldown menu "View" and then "toolbars".
0
 
TriviousCommented:
You can also select reset next to the standard toolbar to make it go back to defaults. This should fix it too.
0
 
kcmc34Author Commented:
My apologizes, I was in such a hurry I'm assuming people can read my mind.  :)
When a user replies or forwards an email the icon that should change to have the blue or purple arrows on it in the inbox view are not there.   It stays just the open envelope icon.  We are using Outlook XP.
0
 
Jk387Commented:
Go to view... current views... define view click reset.
Try that.  Hope it works.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

The 14th Annual Expert Award Winners

The results are in! Meet the top members of our 2017 Expert Awards. Congratulations to all who qualified!

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now