Solved

Got invalid domain id -1 or domain id is missing in FabricInfo data page

Posted on 2008-06-12
2
1,923 Views
Last Modified: 2008-06-23
I had a brocade switch silkworm 200E:-
when i try to click on Perficon to get port perfomance i get the following
error:

Got invalid domain id -1 or domain id is missing in FabricInfo data
page

Any idea who to fix this issue

0
Comment
Question by:yyapjen
2 Comments
 
LVL 17

Assisted Solution

by:Gerald Connolly
Gerald Connolly earned 200 total points
ID: 21778921
Is this the only switch in a fabric?

Brocade switches normally come as new with a domain-id of 1 and although each switch in a fabric is supposed to have a unique ID, Brocade firmware normally copes with this. The master switch assigns a temporary ID to each of the switches.

All you have to do is to go to each switch and assign a unique domain-id to each switch.
0
 

Accepted Solution

by:
yyapjen earned 0 total points
ID: 21790985
after update my java plugin, it seems everything is fine.
0

Featured Post

Building an interactive eFuture classroom

Watch and learn how ATEN provided a total control system solution including seamless switching matrix switch, HDBaseT extenders, PDU, lighting control to build an interactive eFuture classroom.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

This tutorial will go through the steps required to write a script that will back up the configuration settings of a HP-ProCurve switch. You will need to get the following things to follow this tutorial: Telnet Scripting Tool e.g. TST10.exe …
Arrow Electronics was searching for a KVM  (Keyboard/Video/Mouse) switch that could display on one single monitor the current status of all units being tested on the rack.

749 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question