Solved

oscommerce,php,hosting

Posted on 2008-06-15
1
238 Views
Last Modified: 2013-12-08
Hi, I have a problem with oscommerce, I can not post the images on Internet Explorer, I don't have this problem with other broswers. Into Internet Explorer (http:///images/menu_marker.gif) the images don't have the domain, I guess it is a problem with the host, how can I resolve this problem? please help me in this matter thanks in advance.
0
Comment
1 Comment
 
LVL 4

Accepted Solution

by:
afzz earned 500 total points
ID: 21788678
to your <head> section add the following
<base href="http://www.yourdomain.com/"/>
0

Featured Post

Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

#Citrix #Internet Explorer #Enterprise Mode #IE 11 #IE 8
Today, still in the boom of Apple, PC's and products, nearly 50% of the computer users use Windows as graphical operating systems. If you are among those users who love windows, but are grappling to keep the system's hard drive optimized, then you s…
Learn how to match and substitute tagged data using PHP regular expressions. Demonstrated on Windows 7, but also applies to other operating systems. Demonstrated technique applies to PHP (all versions) and Firefox, but very similar techniques will w…
The viewer will learn how to dynamically set the form action using jQuery.

679 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question