Solved

After SMS recovery - > Unable to get package distribution or advertisements to work

Posted on 2008-06-17
2
996 Views
Last Modified: 2013-11-21
Have one SMS Server Primary Site on a Windows 2003 R2 Server.  All Clients are Advanced (WinXP).  The server have been experiencing some random STOP errors due to some hardware problems, so we recently put together a different server to run SMS on.  We backed up the old SMS server copied of all the source files, disjoined the domain, and removed it from the network.  On the new server we installed SMS and SQL, (with the same versions as old server), joined the domain with the same name and IP as old server, recovered the site, restored source files, and all seemed to be recovered correctly (smspkgc$ directory was repopulated also).

However now... When attempting to install applications it says "Searching for Program Files..." and any new advertisements  do not reach the clients.  I have checked the security assignments and the SMS account on both the new and the old server... they appear to be the same.  SMS is set to use the local system account.

The old server is still available and once it is restored everything works again.

Any help is appreciated,

Thanks,
0
Comment
Question by:tahlequahitguy
  • 2
2 Comments
 

Author Comment

by:tahlequahitguy
ID: 21813506
Added some error logs... seems to be a MP problem (3 continuous errors)

1. MP could not write out CCM setting to WMI. The operating system reported error 2147942406: The handle is invalid.

2. MP could not update its settings to the new values. The operating system reported error 2147942406: The handle is invalid.

3. SMS Executive detected that this component stopped unexpectedly.

Possible cause: The component is experiencing a severe problem that caused it to stop unexpectedly.
Solution: Refer to your SMS documentation or the Microsoft Knowledge Base for further troubleshooting information.



0
 

Accepted Solution

by:
tahlequahitguy earned 0 total points
ID: 21813848
Issue is resolved now... For some reason BITS was not installed.  Installed it and everything seems to be working fine.  Thanks.
0

Featured Post

Microsoft Certification Exam 74-409

Veeam® is happy to provide the Microsoft community with a study guide prepared by MVP and MCT, Orin Thomas. This guide will take you through each of the exam objectives, helping you to prepare for and pass the examination.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

This is my 3rd article on SCCM in recent weeks, the 1st (http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/Server/Windows_Server_2008/A_4466-A-beginners-guide-to-installing-SCCM2007-on-Windows-2008-R2-Server.html) dealing with installat…
Know what services you can and cannot, should and should not combine on your server.
This video shows how to use Hyena, from SystemTools Software, to bulk import 100 user accounts from an external text file. View in 1080p for best video quality.
With Secure Portal Encryption, the recipient is sent a link to their email address directing them to the email laundry delivery page. From there, the recipient will be required to enter a user name and password to enter the page. Once the recipient …

803 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question