• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 251
  • Last Modified:

Missing Delivered Emails - Exchange 2003

Users are not receiving emails, but the exchange logs shows otherwise.  It appears that all messages are being delivered, but several are not getting to the users.  The users outlook folders have been searched with no luck.  They connect and send via Outlook or OWA.  We use GFI Mail Essentials as our filtering software and it shows that everything is processing as well???

Can anyone help out? This is a major issue.

Regards,
tcambier
0
teamcambier
Asked:
teamcambier
1 Solution
 
ryansotoCommented:
Turn off the filtering software and retest.  Stopp all services.
Also have you checked the message tracking in Exchange to see whats happening?
0
 
Matthew MillersCommented:
Check that the users do not have any rules which are moving messages.
0
 
cshepfamCommented:
GFI Mail Essentials Bayesian Filter has a tendancy to take good mail and quarantine it.  Check the settings in GFI and see if you have it set to move to a specific folder or if it's deleted.  If it set to delete, create a folder and send the emails there.


Also, I'm sure you already did this, but check the Junk Folders and see if the email is being sent there.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Making Bulk Changes to Active Directory

Watch this video to see how easy it is to make mass changes to Active Directory from an external text file without using complicated scripts.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now