• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 238
  • Last Modified:

Problem creating link using Parameter dialogue box

My problem is when I try to Create a dynamic table using, insert,/ aplication objects,/ dynamic data/dynamic table, a popup tells me I need to create a testing server,recordset,however the recordset,database testing server are all in place. This problem onlystarted recently hopefully sdomeone can HELP. SAME PROBLEM ARISES IF i TRY TO CREATE A LINK USING THE PARAMETER DIALOGUE BOX
0
Camnoc
Asked:
Camnoc
  • 2
  • 2
1 Solution
 
Jason C. LevineNo oneCommented:
Hi Camnoc,

Try the following:

1) Delete the site definition and recreate it

2) Synchronize your site so that local and remote have the same versions of the same files

3) Under Site | Advanced, recreate the site cache

If none of those work, you may have a more serious issue.
0
 
CamnocAuthor Commented:
Thanks a million

Yep this works there is something wrong with my testing server everything looks right except when I use http://ocalhost the page dosent work,I can see the files etc ?
0
 
Jason C. LevineNo oneCommented:
If http://localhost/ isn't working properly, then you most likely misconfigured IIS.  However, that's outside the scope of this question and you should probably post it as new in the IIS Zone.
0
 
CamnocAuthor Commented:
Yes this worked Thank you
0

Featured Post

Concerto's Cloud Advisory Services

Want to avoid the missteps to gaining all the benefits of the cloud? Learn more about the different assessment options from our Cloud Advisory team.

  • 2
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now