• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 810
  • Last Modified:

Can't Access Menus After Resetting Facorty Defaults

My company was just given a working HP 4108gl switch by our parent company. We reset the settings to factory default by using the hardware reset combo. Now when we plug into the serial port nothing comes up in Hyperterminal. I'm not sure if there's any other way to do the initial configuration. Does anyone have a suggestion to get the initial setup going?
0
partypants
Asked:
partypants
  • 2
1 Solution
 
Darius GhassemCommented:
0
 
partypantsAuthor Commented:
Yeah I've looked through those manuals. The problem is that no connection seems to be established when I plug in the serial cable. I start Hyperterminal, select COM1 and use the default settings... and then nothing ever happens. It just displays a white screen. Do you know if there's something I need to do in Hyperterminal to get the session started?
0
 
Darius GhassemCommented:
Here is teh software for this switch. Another way is look in DHCP for the IP address that the switch has leased. Then type that into the web interface to access the switch.

Software
http://www.hp.com/rnd/software/j48657107.htm


Instructions
ftp://ftp.hp.com/pub/networking/software/59692376.pdf
0

Featured Post

Hire Technology Freelancers with Gigs

Work with freelancers specializing in everything from database administration to programming, who have proven themselves as experts in their field. Hire the best, collaborate easily, pay securely, and get projects done right.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now