• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1212
  • Last Modified:

Wierd Errors when running Crystal Reports XI R2 in a Citrix Environment

We just recently upgraded to Crystal XI R2 (11.5) using the RDC in a Delphi 6 Application.  We have been running fine in this setup with 2 clients for a week or so, then suddenly when we added more clients onto this version of Crystal, it started giving errors like:

"Floating Point Division by Zero"
a Big Grey Dialog box covering the entire screen with "Error" in the top left and nothing else.
"Invalid Pointer"

All errors once closed, still generates the report in the viewer, exported to a file or printed to a printer and the data is what I've selected to run the report for.

Has anyone had any problems like this with Citrix?
0
ddudley3
Asked:
ddudley3
1 Solution
 
bigpabCommented:
Yes did in the past - believe there was a citrix hotfix that fixed it - think it was in rollup pack 3, sorry can't remember exactly
0
 
MIKESoftware Solutions ConsultantCommented:
I think you have a NULL in one of your DATAFIELDS and Crystal doesn't know to handle it.....

M
0
 
ddudley3Author Commented:
We found the problem was application specific and nothing to do with Citrix or Crystal


Sorry
0

Featured Post

Free Tool: ZipGrep

ZipGrep is a utility that can list and search zip (.war, .ear, .jar, etc) archives for text patterns, without the need to extract the archive's contents.

One of a set of tools we're offering as a way to say thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now