Login page reloads with OWA 2003 through ISA 2006

I am attempting to setup Outlook Web Access 2003 through ISA Server 2006, I can access the login page over SSL fine, however on logging in the page reloads. If I type an incorrect username and/or password I get a login failed message - however a correct username and password just reloads the page back to the login screen.

Firewall Rules are attached, the web listener is configured as follows:
Networks: External, Internal (for testing purposes)
Connections: Enable SSL 443
Certificates: single domain name certificate selected
SSO: Enabled, sso domain .domain.com
Forms: Use customized disables, password management disabled
Authentication: HTML Form Authentication, Validation Method = Windows (AD)

I am testing it from a Virtual Machine with the hosts file changed to match the ISA server IP address rather than the OWA server address.
FirewallRules.jpeg
LVL 8
RichardSlaterAsked:
Who is Participating?

[Webinar] Streamline your web hosting managementRegister Today

x
 
RichardSlaterConnect With a Mentor Author Commented:
I have resolved the issue, it was a mistake on my part. I entered the IP address of the ISA server into the "Computer name or IP address" field on the "To" page of the Outlook Web Access rule.
0
 
Stephen MandersonSoftware EngineerCommented:
Have you disabled forms based authentication on the exchange server ? If not you need to do that.

Regards
Steve
0
 
Stephen MandersonSoftware EngineerCommented:
goto exchange system manager>Servers>Expand>Protocols>HTTP>Right Click Virtual Server & Properties>Settings

Untick OWA enable FBA

Regards
Steve
0
 
RichardSlaterAuthor Commented:
Hello MrManderson, I have disabled FBA on the Exchange server. Thank you for your reply.
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.