Backupexec 10d - backup problem

I have a problem with backup exec 10d.
Every couple of minutes the error pop´s up, that the connection to the backupexec database have been lost and that I have to check cables and that the services are running. I pres "ok" and than I can type the password to connect to the media server again and it accept and start running - but only for some minutes

I can see in the eventlog the following error occours in the event viewer
Error: 644, Severity: 21, State: 5
Could not find the index entry for RID '1680f5200189900200' in index page (1:839), index ID 2, database 'BEDB'.

Any suggestion?
rossonerisAsked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

honmapogCommented:
Try running beutility.exe
Add your media server and then choose the options to "repair database" and "rebuild indices".
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Storage Software

From novice to tech pro — start learning today.