Solved

No configure mode

Posted on 2008-06-25
1
517 Views
Last Modified: 2013-11-09
Hello,
I have a new Cisco Aironet 1200 Wireless AP that I am trying to configure.  I enter the default Cisco enable password but then I have no option to configure.  What am I missing?

Thanks in advance
0
Comment
Question by:turtletrax
1 Comment
 

Accepted Solution

by:
turtletrax earned 0 total points
ID: 21868500
I found our problem to be we were sent the wrong access points.  Rather than autonomous AP's we were sent LAP's (lightweight AP's).
0

Featured Post

Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Last Mile Wireless The term last mile wireless is a bit deceptive as it can be much more than a mile. It is also called WiMax and 802.16. It generally refers to relatively short distance point-to-point / point-to-multipoint secure wireless connecti…
This article is a step by step guide on how to create a basic PTP link using Ubiquiti airOS devices. This guide can be used on the following Ubiquiti AirMAX devices. Nanostation, Bullets, AirBridge, Nanobeam, NanoBridge to name a few. Please review …
In an interesting question (https://www.experts-exchange.com/questions/29008360/) here at Experts Exchange, a member asked how to split a single image into multiple images. The primary usage for this is to place many photographs on a flatbed scanner…

809 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question