We help IT Professionals succeed at work.

Apache problem after server clone..

307 Views
Last Modified: 2013-12-02
I have one website (production) which is hosted in three linux servers. Named prod1,2,3 . All the prod 1,2 and 3 are working in cluster named heartbeat.

All the three prod 1,2,3 have a tomcat and Apache is up and running.And when i took individual urls of each production websites(1,2,3) is working fine.

But when i points ip of prod1 or prod2 to the cluster , website is not coming up. But when i point the cluster ip to prod3 website is working fine. Please tell what is the reason behind this?

It happened after the clone of prod1 to prod2 in vmware when my prod2 file system is corrupted.

Does anything goes wrong if two apache having two conf files ?
Comment
Watch Question

This one is on us!
(Get your first solution completely free - no credit card required)
UNLOCK SOLUTION
This one is on us!
(Get your first solution completely free - no credit card required)
UNLOCK SOLUTION
Unlock the solution to this question.
Join our community and discover your potential

Experts Exchange is the only place where you can interact directly with leading experts in the technology field. Become a member today and access the collective knowledge of thousands of technology experts.

*This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

OR

Please enter a first name

Please enter a last name

8+ characters (letters, numbers, and a symbol)

By clicking, you agree to the Terms of Use and Privacy Policy.