We help IT Professionals succeed at work.
Get Started

Web Server plugin for WebSphere 6.1 issue

3,108 Views
Last Modified: 2008-08-25
I have installed WebSphere 6.1 and then installed the fix pack 6.1.0.17 on that. Now when I am trying to install web server plugin for WebSphere, it fail before it start with the below error in GUI.

Failed: The following product was not installed.
Web Server plug-in for IBM WebSphere Application Server -
/opt/WebSphere61/Plugins

For more information, refer to the following log file:
/opt/WebSphere61/Plugins/logs/install/log.txt

But these directories have not been created. So I don't get any log files to troubleshoot that what is happening.

Operating system is Solaris

Passed: System prerequisite checks

Comment
Watch Question
This problem has been solved!
Unlock 1 Answer and 5 Comments.
See Answer
Why Experts Exchange?

Experts Exchange always has the answer, or at the least points me in the correct direction! It is like having another employee that is extremely experienced.

Jim Murphy
Programmer at Smart IT Solutions

When asked, what has been your best career decision?

Deciding to stick with EE.

Mohamed Asif
Technical Department Head

Being involved with EE helped me to grow personally and professionally.

Carl Webster
CTP, Sr Infrastructure Consultant
Ask ANY Question

Connect with Certified Experts to gain insight and support on specific technology challenges including:

  • Troubleshooting
  • Research
  • Professional Opinions
Did You Know?

We've partnered with two important charities to provide clean water and computer science education to those who need it most. READ MORE