• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 5673
  • Last Modified:

Cisco ASA 5520 AnyConnect client configuration

We are using the IPSEC clients right now and I'm configuring the ASA to use the anyconnect client. Before changing any settings, I tried to connect and it didn't work. Then after configuring it, I get prompted for my username and password. If i input a wrong password, it tells me invalid password. When i put a correct password, I get "AnyConnect is not configured on the VPN server" or something very similar to that.

Does anyone know what I need to do to get it to work?
  • 2
1 Solution
You need to make sure the svc commands is enabled... here is a document detailing how to setup anyconnect on an ASA.
The basic commands are:
enable outside
svc enable

The document explains it all in detail, but if you have questions just ask and I'll answer!
jjmartineziiiAuthor Commented:
Would you mind linking me to an article or explaining how group policies work on the ASA? How does the client know which GP to use?
With SSL VPN, the use of group policies is very limited compared to IPsec (which is why I still use IPsec). With SSL VPN, users all use the default group policy.
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

Join & Write a Comment

Featured Post

Upgrade your Question Security!

Your question, your audience. Choose who sees your identity—and your question—with question security.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now