HP xw6000. Installation of WinXP fails at first restart..

I am having difficulty getting WinXP to intall to a Hp xw6000 workstation. I set the Bios to boot from CD first to get setup going, allocate drive etc. then setup starts to load files. When the system reboots for first time the unit won't boot from the HD. I have tried changing the boot order etc. but can't get it to work for me.. Any advice would be welcome. Thx in advance.
Cuegun
CuegunAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
whsumConnect With a Mentor Commented:
Seems like you need to load a IDE/SCSI/RAID driver during installation (Press F6 to load driver prompt during WinXP setup) You will need to find what type in your system first, drivers are found here http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=295781&prodTypeId=12454&prodSeriesId=295779&swLang=13&taskId=135&swEnvOID=1093#113100
0
 
nobusConnect With a Mentor Commented:
>>   When the system reboots for first time the unit won't boot from the HD.    <<   does it show in the bios ?
verify if your partition is active with bootit-ng : www.terabyteunlimited.com/       
0
 
CuegunAuthor Commented:
Thanks for your help.. Will load new drivers, then re-post with results.
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.