WSUS is not working!

I am getting EVENTS 13032 and 13042, and none of my XP Pro machines are getting updates.  Can someone help?
I find it interesting that these below events were recorded the day that WSUS quit working.




WMI ADAP was unable to load the ASP.NET_2.0.50727 performance library because it returned invalid data: 0x0

WMI ADAP was unable to create the object Win32_PerfRawData_ASPNET_2050727_ASPNETAppsv2050727 for Performance Library ASP.NET_2.0.50727 because error 0x80041001 was returned

WMI ADAP was unable to create the object Win32_PerfRawData_ASPNET_2050727_ASPNETAppsv2050727 for Performance Library ASP.NET_2.0.50727 because error 0x80041001 was returned
The Open Procedure for service ".NETFramework" in DLL "C:\WINDOWS\system32\mscoree.dll" failed. Performance data for this service will not be available. The Status code returned is the first DWORD in the attached data.

For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.


The Open Procedure for service "ASP" in DLL "C:\WINDOWS\system32\aspperf.dll" failed. Performance data for this service will not be available. The Status code returned is the first DWORD in the attached data.

Unable to locate the open procedure "??????????????#??" in DLL "C:\WINDOWS\system32\sqlctr90.dll" for the "MSSQL$MICROSOFT##SSEE" service. Performance data for this service will not be available. The Error Status is the first DWORD in the attached data.


Performance counter data collection from the "MSSQL$MICROSOFT##SSEE" service has been disabled due to one or more errors generated by the performance counter library for that service. The error(s) that forced this action have been written to the application event log. The error(s) should be corrected before the performance counters for this service are enabled again.
zachwidemanAsked:
Who is Participating?

Improve company productivity with a Business Account.Sign Up

x
 
Computer101Connect With a Mentor Commented:
PAQed with points refunded (500)

Computer101
EE Admin
0
 
zachwidemanAuthor Commented:
I just fixed this.  The SelfUpdate directory was missing from IIS.  I exported the selfupdate folder from another WSUS server at another location that was working fine.  I then, imported the .xml file into my IIS, and now it is working properly.

:)
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.