Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 3743
  • Last Modified:

Resource Credentials - Resource not found

I'm picking up where someone else left off, so this could be something basic.

When I do the Test All option under Resource Credentials, one of my servers test results is "successful" at the system name spot, then "resource not found" for C: drive, MS SQL, Util partition, Shadow copy, and System state.

I checked the server, and it appears to have the same backup exec service running that my working servers have. Any ideas?
0
cajx
Asked:
cajx
  • 2
1 Solution
 
cajxAuthor Commented:
Ah ha!@ The service says "starting" not started. That must be the problem. About to try to stop/start or reboot.
0
 
Iamthecreator OMAdministrateur Systeme et ReseauxCommented:
Which service is stuck at STARTING???
if restarting the server doesnt help then check the windows event viewer and look for event SERVICE CONTROL MANAGER
that will tell you which dependeny failed and why.
post the information here and we will take it on from there
0
 
cajxAuthor Commented:
I wish I could remember the details (wrote them down somewhere, but no time to look today)... but I figured it out somehow. Let me give you poitns for trying... we'll just not add the case to expert's list.

0

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now