Want to protect your cyber security and still get fast solutions? Ask a secure question today.Go Premium

x
?
Solved

Zantaz EASOWA not working.

Posted on 2008-10-15
5
Medium Priority
?
2,172 Views
Last Modified: 2012-05-05
Hello All,

i'm looking for some assistance on getting my Autonomy/Zantaz EAS OWA Plugin working properly.

I recently built a brand new exchange server and installed the EAS OWA v6.1 client onto the server.  After moving my mailbox to this server to test everything out, I go into Outlook Web Access to verify everything works properly and the EAS Toolbar is available, but when i go to retrieve a message it does not retrieve, instead I get a page cannot be found.

I have attempted getting support from our vendor but they have not responded and after many phones call sw/ them their support still has not stepped up to assist me in getting this problem resolved.

Thanks,
Tom Hughes
0
Comment
Question by:Icontech
  • 3
  • 2
5 Comments
 
LVL 31

Expert Comment

by:LeeDerbyshire
ID: 22731071
It's hard to troubleshoot addins without the vendor's help, but let's see what we can do.  What is the address in the IE address bar when it says 'page cannot be found'?  Has the server name part of the URL changed at all?
0
 
LVL 1

Author Comment

by:Icontech
ID: 22756905
thanks for the response, yes this is going to be difficult to troubleshoot w/out the vendor but I thought if i threw it out there, someone might figure it out.

When you click on the archived messaged via OWA, The web address does indeed change, the problem looks to be that the the com+ process is not processing and opening the message properly.
0
 
LVL 31

Assisted Solution

by:LeeDerbyshire
LeeDerbyshire earned 400 total points
ID: 22756991
Does the server name part of the address ( i.e. the part immediately after http(s):// , but before any single / ) change?
0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
Icontech earned 0 total points
ID: 22760887
i've figured it out.

the account needed to be a local administrator on the box.
0
 
LVL 1

Author Comment

by:Icontech
ID: 22761009
NT Account running com+ service needed to be a local admin.
0

Featured Post

Get your problem seen by more experts

Be seen. Boost your question’s priority for more expert views and faster solutions

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

If you have come across a situation where you need to find some EDB mailbox recovery techniques, then here you will find the same. In this article, we will take you through three techniques using which you will be able to perform EDB recovery. You …
Steps to fix error: “Couldn’t mount the database that you specified. Specified database: HU-DB; Error code: An Active Manager operation fail”
In this video we show how to create a mailbox database in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Servers >> Data…
how to add IIS SMTP to handle application/Scanner relays into office 365.
Suggested Courses

581 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question