Solved

VMware, ESX 3.5, 64607

Posted on 2008-10-16
4
542 Views
Last Modified: 2012-06-27
Hi.

I got a HA failiure on one ESX 3.5 server, it says :

HA agent om xx.xx.xx.xx in cluster XXXXX has an error.
I tried "Reconfigure for VMware HA", still the same problem.

The event description says :

HA agent on xx.xx.xx.xx in cluster XXXX in XXXXX has an error : failed to delete Vmap_xxxxx process

Where do i look and what can i do ?

Thanks
Thomas
0
Comment
Question by:Thops
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
  • 2
4 Comments
 
LVL 6

Expert Comment

by:xfreddie
ID: 22729288
HA is very sensitive when it comes to DNS.
First step i would do is to check if the hosts dont have a DNS problem.
Make sure that they both can resolve the FQDN of each other.

goodluck,
Xfreddie
0
 
LVL 42

Expert Comment

by:paulsolov
ID: 22729574
The hosts that are setup in the cluster also need to be added via FQDN.  If you add via ip address you may also get this issue.
0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
Thops earned 0 total points
ID: 22730357
Thanks for your input, i found the missing link.

It was the licence server, i restarted that and rebooted the ESX and then problem was solved.
0
 
LVL 6

Expert Comment

by:xfreddie
ID: 22730407
Right.

That sounds logical.
Glad to hear you solved it then :)

Gr,
Xfreddie
0

Featured Post

Technology Partners: We Want Your Opinion!

We value your feedback.

Take our survey and automatically be enter to win anyone of the following:
Yeti Cooler, Amazon eGift Card, and Movie eGift Card!

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

In this article, I will show you HOW TO: Install VMware Tools for Windows on a VMware Windows virtual machine on a VMware vSphere Hypervisor 6.5 (ESXi 6.5) Host Server, using the VMware Host Client. The virtual machine has Windows Server 2016 instal…
When rebooting a vCenters 6.0 and try to connect using vSphere Client we get this issue "Invalid URL: The hostname could not parsed." When we get this error we need to do some changes in the vCenter advanced settings to fix the issue.
Teach the user how to configure vSphere Replication and how to protect and recover VMs Open vSphere Web Client: Verify vsphere Replication is enabled: Enable vSphere Replication for a virtual machine: Verify replicated VM is created: Recover replica…
Teach the user how to configure vSphere clusters to support the VMware FT feature Open vSphere Web Client: Verify vSphere HA is enabled: Verify netowrking for vMotion and FT Logging is in place or create it: Turn On FT for a virtual machine: Verify …

691 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question