Solved

got a weird issue with internet explorer on a latitude d620 laptop slow loading page

Posted on 2008-10-16
7
207 Views
Last Modified: 2013-12-08
Hi there i have a weird issue with ie on a laptop
if i open ie let say at www.cnn.com i see the progress bar at the bottow completely load but no page disp[lay after a minute the page is load but if i do the same with firefox it works well ... i weas runing the ie7 and i decide to roll back to ie6 to see  and same issue ....

Thanks helping
0
Comment
Question by:kerm007
[X]
Welcome to Experts Exchange

Add your voice to the tech community where 5M+ people just like you are talking about what matters.

  • Help others & share knowledge
  • Earn cash & points
  • Learn & ask questions
7 Comments
 
LVL 4

Expert Comment

by:cybersean
ID: 22731571
Delete your temporary internet files and try again.
Also check your IE Add Ons from Tools --> Internet Options --> Programs --> Manage Add Ons
Then select "Show add-ons currently loaded in IE"
Disable them all as a troubleshooting step.  If it works when you have disabled them all, then you can use a process of elimination to determine which one it is by enabling them one at a time (or a group at a time).
If the problem still exists with them all disabled, go ahead and re-enable them as the problem lies elsewhere.
0
 
LVL 4

Expert Comment

by:smittyboom
ID: 22732411
Tools>Internet Options>Advanced>Reset
0
 

Author Comment

by:kerm007
ID: 22733654
well even starting ie 7 without add ons still slow ...

i have type www.cnn.com it take a while to load and no network activities .....and then boom the page is loaded ... but i also notice that the pc (laptop)it's a bit slow at starting after enter my login info .....

Thanks
0
RoboForm Secure Password Management System

RoboForm Everywhere - Superb Browser Support
Windows / Apple / IOS / Android / Linux / Chrome OS
Use different complex passwords everywhere
Best Secure Password Management by far
Synchronize all of your devices instantly
Safe, Secure & Highly Recommended!

 
LVL 4

Expert Comment

by:cybersean
ID: 22735550
use ad-aware and/or spybot to check your system for spyware
0
 

Author Comment

by:kerm007
ID: 22735996
no spyware already check taht but i found the issue it was the anti virus that was made ie freeze

Thanks
0
 
LVL 1

Accepted Solution

by:
Computer101 earned 0 total points
ID: 23052802
PAQed with points refunded (100)

Computer101
EE Admin
0

Featured Post

Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Internet is a big network which is formed by connecting multiple small networks.It is a platform for all the users which are connected to it.Internet act as platform in different fields. Such as: Internet  as a collaboration platform. Internet  as…
In threads here at EE, each comment has a unique Identifier (ID). It is easy to get the full path for an ID via the right-click context menu. However, we often want to post a short link within a thread rather than the full link. This article shows a…
Google currently has a new report that is in beta and coming soon to Webmaster Tool accounts. This Micro Tutorial will highlight new features for Google Webmaster Tools.
This Micro Tutorial will demonstrate how to add subdomains to your content reports. This can be very importing in having a site with multiple subdomains.

737 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question