Solved

VMBus drivers dont work

Posted on 2008-10-16
1
3,136 Views
Last Modified: 2013-11-11
I have installed VM Windows Server 2008 Enterprise 64bit version. In device manager its saying that: "This device cannot start. (Code 10)". I checked the HAL Detect trick, and the ACPI was showing correct. This is totally new fresh installation. Any idea?
0
Comment
Question by:thaapavuori
1 Comment
 

Accepted Solution

by:
thaapavuori earned 0 total points
ID: 22739347
I solved this problem by installing Integration Services (from Action menu)
0

Featured Post

Simplifying Server Workload Migrations

This use case outlines the migration challenges that organizations face and how the Acronis AnyData Engine supports physical-to-physical (P2P), physical-to-virtual (P2V), virtual to physical (V2P), and cross-virtual (V2V) migration scenarios to address these challenges.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

To effectively work with Diskpart on a Server Core, it is necessary to write some small batch script's, because you can't execute diskpart in a remote powershell session. To get startet, place the Diskpart batch script's into a share on your loca…
A procedure for exporting installed hotfix details of remote computers using powershell
This tutorial will walk an individual through the steps necessary to join and promote the first Windows Server 2012 domain controller into an Active Directory environment running on Windows Server 2008. Determine the location of the FSMO roles by lo…
This Micro Tutorial hows how you can integrate  Mac OSX to a Windows Active Directory Domain. Apple has made it easy to allow users to bind their macs to a windows domain with relative ease. The following video show how to bind OSX Mavericks to …

856 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question