Solved

Report on InfoView keeps running

Posted on 2008-10-17
1
259 Views
Last Modified: 2013-11-15
Hi,

I have a report which runs within 2 minutes when i run it locally but when i try to run it on InfoView it keeps running. Has been running for half an hour now and still has a status of running. Up to this morning the report was running fine on InfoView.

Anyone know what could be happening or where i can see myself what the problem is?

Thanks,

Alan.
0
Comment
Question by:smythsit
1 Comment
 

Accepted Solution

by:
smythsit earned 0 total points
ID: 22739037
Issue resolved. Restarted server.
0

Featured Post

Do You Know the 4 Main Threat Actor Types?

Do you know the main threat actor types? Most attackers fall into one of four categories, each with their own favored tactics, techniques, and procedures.

Join & Write a Comment

Hi, I am very much excited today since I'm going to share something very exciting Tool used for Analytical Reporting and that's nothing but MICROSTRATEGY. Actually there are lot of other tools available in the market for Reporting Such as Co…
I recently went through setting up a JasperReports Server using the AWS EC2 instance, and this article will cover some basic administration tasks I had to perform.
Excel styles will make formatting consistent and let you apply and change formatting faster. In this tutorial, you'll learn how to use Excel's built-in styles, how to modify styles, and how to create your own. You'll also learn how to use your custo…
This video explains how to create simple products associated to Magento configurable product and offers fast way of their generation with Store Manager for Magento tool.

760 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

22 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now