Solved

Exchange server 2007 / send connector

Posted on 2008-10-19
1
168 Views
Last Modified: 2012-05-05
Hi,
Today we have our exchange server, wehre emails are sending taking too much it is showing in outbox and going very very slowly
is there anything we have to check troubleshoot this issue
0
Comment
Question by:Jinesh Kumar Kochath
1 Comment
 
LVL 33

Accepted Solution

by:
Exchange_Geek earned 500 total points
ID: 22755296
Please check queues (Exchange Management Console or get-queue from shell). Send Connector has been configured to work with DNS / Smart Host ?? Check if there is no network connectivity problems between your server and the next hop to the internet.

Disabled anti-virus / third-party applications to check if this helps your situation better.
0

Featured Post

Live: Real-Time Solutions, Start Here

Receive instant 1:1 support from technology experts, using our real-time conversation and whiteboard interface. Your first 5 minutes are always free.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Follow this checklist to learn more about the 15 things you should never include in an email signature from personal quotes, animated gifs and out-of-date marketing content.
This article explains how to install and use the NTBackup utility that comes with Windows Server.
In this video we show how to create a Resource Mailbox in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: Navigate to the Recipients >> Resources tab.: "Recipients" is our default selection …
In this video we show how to create a mailbox database in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.: First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Servers >> Data…

785 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question