• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 1396
  • Last Modified:

www publising service stopping

I was wondering if someone can help based on the event logs I posted below. This error is occurring on our hub-transport box which is on a server2008 platform running exchange 2007. This is causing our www publishing service to stop thus not allowing anyone to use OWA. Any help will be greatly appreciated .
 

Log Name:      Application

Source:        Application Error

Date:          10/19/2008 4:56:34 PM

Event ID:      1000

Task Category: (100)

Level:         Error

Keywords:      Classic

User:          N/A

Computer:      

Description:

Faulting application w3wp.exe, version 7.0.6001.18000, time stamp 0x47919ed8, faulting module exprox.dll, version 8.1.291.0, time stamp 0x4836754f, exception code 0xc0000005, fault offset 0x0000000000068541, process id 0x%9, application start time 0x%10.

Event Xml:

<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">

  <System>

    <Provider Name="Application Error" />

    <EventID Qualifiers="0">1000</EventID>

    <Level>2</Level>

    <Task>100</Task>

    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>

    <TimeCreated SystemTime="2008-10-19T20:56:34.000Z" />

    <EventRecordID>46693</EventRecordID>

    <Channel>Application</Channel>


    <Security />

  </System>

  <EventData>

    <Data>w3wp.exe</Data>

    <Data>7.0.6001.18000</Data>

    <Data>47919ed8</Data>

    <Data>exprox.dll</Data>

    <Data>8.1.291.0</Data>

    <Data>4836754f</Data>

    <Data>c0000005</Data>

    <Data>0000000000068541</Data>

  </EventData>

</Event>

 

Log Name:      System

Source:        Microsoft-Windows-WAS

Date:          10/19/2008 5:00:24 PM

Event ID:      5011

Task Category: None

Level:         Warning

Keywords:      Classic

User:          N/A



Description:

A process serving application pool 'MSExchangeOWAAppPool' suffered a fatal communication error with the Windows Process Activation Service. The process id was '3752'. The data field contains the error number.

Event Xml:

<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">

  <System>

    <Provider Name="Microsoft-Windows-WAS" Guid="{524B5D04-133C-4A62-8362-64E8EDB9CE40}" EventSourceName="WAS" />

    <EventID Qualifiers="32768">5011</EventID>

    <Version>0</Version>

    <Level>3</Level>

    <Task>0</Task>

    <Opcode>0</Opcode>

    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>

    <TimeCreated SystemTime="2008-10-19T21:00:24.000Z" />

    <EventRecordID>9182</EventRecordID>

    <Correlation />

    <Execution ProcessID="0" ThreadID="0" />

    <Channel>System</Channel>



    <Security />

  </System>

  <EventData>

    <Data Name="AppPoolID">MSExchangeOWAAppPool</Data>

    <Data Name="ProcessID">3752</Data>

    <Binary>6D000780</Binary>

  </EventData>

</Event>

 

 

 

 

Log Name:      System

Source:        Microsoft-Windows-WAS

Date:          10/19/2008 5:00:24 PM

Event ID:      5002

Task Category: None

Level:         Error

Keywords:      Classic

User:          N/A



Description:

Application pool 'MSExchangeOWAAppPool' is being automatically disabled due to a series of failures in the process(es) serving that application pool.

Event Xml:

<Event xmlns="http://schemas.microsoft.com/win/2004/08/events/event">

  <System>

    <Provider Name="Microsoft-Windows-WAS" Guid="{524B5D04-133C-4A62-8362-64E8EDB9CE40}" EventSourceName="WAS" />

    <EventID Qualifiers="49152">5002</EventID>

    <Version>0</Version>

    <Level>2</Level>

    <Task>0</Task>

    <Opcode>0</Opcode>

    <Keywords>0x80000000000000</Keywords>

    <TimeCreated SystemTime="2008-10-19T21:00:24.000Z" />

    <EventRecordID>9183</EventRecordID>

    <Correlation />

    <Execution ProcessID="0" ThreadID="0" />

    <Channel>System</Channel>



    <Security />

  </System>

  <EventData>

    <Data Name="AppPoolID">MSExchangeOWAAppPool</Data>

    <Binary>

    </Binary>

  </EventData>

</Event>

 

 

 
0
dasd-ad
Asked:
dasd-ad
  • 2
1 Solution
 
gupnitCommented:
Hi,
As you rightly said the issue is with IIS and w3wp.exe
Please check this  ::: http://support.microsoft.com/kb/953539/
http://blogs.msdn.com/david.wang/archive/2005/08/29/HOWTO_Understand_and_Diagnose_an_AppPool_Crash.aspx
Thanks
Nitin
0
 
dasd-adAuthor Commented:
The blog was very helpful - THANKS!
0
 
gupnitCommented:
Glad it helped :-)
Thanks
Nitin
0

Featured Post

[Webinar] Improve your customer journey

A positive customer journey is important in attracting and retaining business. To improve this experience, you can use Google Maps APIs to increase checkout conversions, boost user engagement, and optimize order fulfillment. Learn how in this webinar presented by Dito.

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now