Go Premium for a chance to win a PS4. Enter to Win

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 187
  • Last Modified:

internet explorer browsing problem

we have our sharepoint site which is internally available for everyone...when ever user just type xyz on browser it open the sharepoint site...but only on 1 computer until i dont provide http:\\xyz is not openeing...what could be the reason...
0
2015376
Asked:
2015376
  • 4
  • 2
1 Solution
 
smittyboomCommented:
You can first try reseting IE. Tools>Internet Options>Advanced>Reset
0
 
2015376Author Commented:
i did this and after doing it works fine for few days and again now the problem start...what thing is creating this problem...
0
 
smittyboomCommented:
Are you saying that all the other users DO NOT have to put in the http: in order to connect to the intranet site but this user DOES have to?
0
Free Tool: Site Down Detector

Helpful to verify reports of your own downtime, or to double check a downed website you are trying to access.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

 
2015376Author Commented:
yes rest all users are able to open the site without http in the front ....but in this users case i have to mention all the time http:\\xyz and then it open the site
0
 
2015376Author Commented:
corruopted IE reinstallation fix the issue...
0
 
2015376Author Commented:
this issue is fixed with the reinstalalltion of IE 7.0
0

Featured Post

Free Tool: SSL Checker

Scans your site and returns information about your SSL implementation and certificate. Helpful for debugging and validating your SSL configuration.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

  • 4
  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now