• Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 301
  • Last Modified:

Unble to connect to my front exchange server via https://xxx.xxx.com/oma

When I try to launch from a web browser I get prompted for my username and password but then it give me a error message (see attached)
error.txt
0
nylex
Asked:
nylex
  • 2
1 Solution
 
nylexSupport TechAuthor Commented:
Strangly enough the iphone will sync just fine using these settings.  THe windows mobile based phones are not.
0
 
nylexSupport TechAuthor Commented:
Also https://xxx.xxx.xxx/exchange

works great. So I know that communication is happening between the front end server and the backend server.  I have followed knowledge base article 883380 in an attempt to fix the problem.
0
 
ProbityCommented:
I believe that is the expected behavior of pulling up /OMA in a web browser (which is why your iPhone works)

If you continue to have problems, you may want to use PowerShell to remove and recreate the activesync vdirs

Also keep in mind that /Exchange and /OMA are only supported for legacy use in Exchange 2007 (prefer /OWA and /Active-Sync)

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb124396(EXCHG.80).aspx

0

Featured Post

Problems using Powershell and Active Directory?

Managing Active Directory does not always have to be complicated.  If you are spending more time trying instead of doing, then it's time to look at something else. For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why

  • 2
Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now