Visual Studio - Deploying Crystal Reports

I have a web application created with Visual Studio 2008 and I need to deploy two Crystal reports.  On my machine the reports work fine, but when I move them to the test server I the following error:

Parser Error Message: Could not load file or assembly 'CrystalDecisions.Web, Version=12.0.2000.0, Culture=neutral, PublicKeyToken=692fbea5521e1304' or one of its dependencies. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference. (Exception from HRESULT: 0x80131040)

The version of the dll's I have is 12.0.1100.683.  When I change the version in my web config to 12.0.1100.0 then I get an error stating the tag CR is not vailid.

sproctor722Asked:
Who is Participating?
 
mlmccConnect With a Mentor Commented:
I don't know how to build it in VS2008.

This link provides details on building tem in VS2005.  Starting on page 434
http://www.businessobjects.com/global/pdf/dev_zone/VS2005_Walkthroughs.pdf
mlmcc
0
 
mlmccCommented:
How are you moving them?

You need to build an install package and include the CR2008 runtimes.

mlmcc
0
 
sproctor722Author Commented:
I'm new at this.  I have imported the crystal reports into the Visual Studio website I've created.  The reports run fine on my machine, but fail when I attempt to run them on the server.
0
Cloud Class® Course: Microsoft Azure 2017

Azure has a changed a lot since it was originally introduce by adding new services and features. Do you know everything you need to about Azure? This course will teach you about the Azure App Service, monitoring and application insights, DevOps, and Team Services.

 
mlmccCommented:
Crystal requires numerous support files.  You need to include them.  This is generally done by building an installation package.

mlmcc
0
 
sproctor722Author Commented:
How do I build the installation package?
0
 
bwalvoordCommented:
I am having a similar problem with VS 2008.  Do you know if there are any walk throughs similar to the link above?  
0
 
mlmccCommented:
I haven't found one.  

mlmcc
0
 
bwalvoordCommented:
Could you help me troubleshoot my current deployment?   I created the build file per the tutorial http://msdn.microsoft.com/en-us/library/bb971182.aspx  but I am apparently still missing some reference.

When I try and visit the page on the server I get a generic "Load Report Failed." message with no additional messages as to where to start looking.
0
 
mlmccCommented:
You might want to ask a new question.  The only experts seeing this one are the ones who participated.

mlcc
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.