Calendar time Mismatch from OWA to Outlook

Running into a problem where times are not matching in exchange calendar.

If i connect via outlook client my events in my calender show up properly, however using the same account if i connect via OWA they are 1 hour off.

connecting from the same PC

Exchange is SP2
LVL 5
funnymanmikeAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

Delphineous SilverwingGood Ol' GeekCommented:
Do you have the Daylight Savings patches installed on all exchange servers, including the OWA?
0
funnymanmikeAuthor Commented:
We only have 1 server that is exchange & OWA

if you are referring to (http://support.microsoft.com/kb/926666) then no, this does not appear to be installed.
0
Delphineous SilverwingGood Ol' GeekCommented:
That DST patch is necessary for the recent changes.  With only one server in Eastern Time (assumption based on your profile) then you do not need the more recent rollup patch from August and 926666 should suffice.
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
Ultimate Tool Kit for Technology Solution Provider

Broken down into practical pointers and step-by-step instructions, the IT Service Excellence Tool Kit delivers expert advice for technology solution providers. Get your free copy now.

funnymanmikeAuthor Commented:
Excellent, thanks Delphieous. if you don't mind i will keep this open until i can get this installed this week, then i will accept the solution once i have it fully tested.

Thanks again.
0
Delphineous SilverwingGood Ol' GeekCommented:
Not a problem ... just remember to do it this week.  Next week it'll be fine!  Until March, that is.
0
Delphineous SilverwingGood Ol' GeekCommented:
Not related to OWA, but if you have a BlackBerry Enterprise Server, the patch will have to be installed on it also.
0
funnymanmikeAuthor Commented:
all same server
Thanks :)
0
Delphineous SilverwingGood Ol' GeekCommented:
You have a BES?  Make sure you copy the CDO.DLL from your ExchSRVR\BIN folder into System32 - they need to match.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.