Unable to deploy Symantec Endpoint Protection to clients

When I try to deploy the Symantec Endpoint Protection client and I select my domain where the computers are located the error message I receive is "No Computers and Servers are present (found). Does anyone know how to resolve this issue.
csciarroAsked:
Who is Participating?

[Webinar] Streamline your web hosting managementRegister Today

x
 
jknight-01Connect With a Mentor Commented:
What is your error message with the push deployment wizard?  I right-clicked the domain and added a machine manually by IP address and installed the client that way.  You need to point to the "SEP" directory on CD1 for the directory location.  This should work.  What is your error message?
0
 
bRvOCommented:
Are you trying to install from the management console on the server ? are the required SEP ports blocked by a firewall ?

If you try to run the pushdepolymentwizard located on the SEP CD's ( CD 2 I think ) do you receive the same error ?
0
 
csciarroAuthor Commented:
What are the ports that I should setup on the firewall. I didn't add any RULES or SERVICES on the firewall for Symantec. After I installed the Symantec Endpoint I was able to deploy the client but now I am not able to. I didn't try the deployment off of the CD but I will try and let you know. I also installed the Management console on the server.
0
The new generation of project management tools

With monday.com’s project management tool, you can see what everyone on your team is working in a single glance. Its intuitive dashboards are customizable, so you can create systems that work for you.

 
csciarroAuthor Commented:
I tried the push deployment wizard which I installed on the server and that didn't work either.
0
 
bRvOCommented:
Endpoint Protection Manager uses the following Communication Ports:


80      TCP      
443      TCP      
1433 TCP      
1812 UDP      
2638 TCP      
8443 TCP      
9090 TCP      
8005 TCP      
39999 UDP

These are the ports that you need open .

When you run the pushdeployment wizard to install do te files copy over successfully or do you receive an error ? If they copy successfully you can check the log file that's generated on the client . it's located C:\Windows\Temp\SEP_INST.log

If you scroll through this you should find out what's wrong. At the end it will tell you if successful or fail and around the middle of the file it usually tells you why it failed . ie : insufficient disk space , legacy version of SAV needs uninstalling , etc...

If it's failing to copy the files across, can you ping the machines from each other ? , can you browse to the machines from each other ?


0
 
csciarroAuthor Commented:
I added service and rule to the firewall and that didn't work.
0
 
bRvOCommented:
Ok.

Do you add the full DNS suffix ? ie mydomain.yesitis.com ?

also, when you tried to use the deploymentwizard did it connect to the machines or did it give you an error ?

what account credentials are you using ? do they have Domain Admin permissions ?
0
All Courses

From novice to tech pro — start learning today.