Solved

iTunes not connecting to Remote App on iPod

Posted on 2008-10-30
6
2,321 Views
Last Modified: 2013-11-24
I am running iTunes on a vista machine which is registered to a domain controller. I am trying to get my iPod Touch to work as a remote for iTunes using the Romote App.I can state without question that the iPod is on the same LAN as the iTunes machine. When I Add Library on the iPod the iPod appears on the iTunes sidebar and I am prompted for thr pairing key - this is then typed into iTunes then then nothing happens. If I log off my domain profile and onto an alternate profile it works perfectly on the same machine so what ever is wrong seems to be within my roaming profile. I have uninstalled both iTunes and Bonjure and still the problem exists. Any suggestions greatly accepted.
0
Comment
Question by:broadsoft
  • 3
  • 2
6 Comments
 
LVL 1

Expert Comment

by:crymsan
ID: 22879517
Perhaps a group policy is being applied to you which has different settings, such as having the firewall on, or less access.
0
 
LVL 9

Expert Comment

by:ParadiseITS
ID: 22988480
It is almost certainly a firewall issue on the workstation which you may or may not have control of if you are on a domain...
0
 

Author Comment

by:broadsoft
ID: 22989058
Thanks for your comment. I can say with certainty this is not a firewall issue on the client. I am the Admin for this domain and there are no client firewall policies active on this work station - in fact I have turned it off completely and the problem still remains.

0
3 Use Cases for Connected Systems

Our Dev teams are like yours. They’re continually cranking out code for new features/bugs fixes, testing, deploying, testing some more, responding to production monitoring events and more. It’s complex. So, we thought you’d like to see what’s working for us.

 
LVL 9

Expert Comment

by:ParadiseITS
ID: 22989491
This may seem a silly question but have you tried it logged on as an admin user on the machine?
0
 

Accepted Solution

by:
broadsoft earned 0 total points
ID: 24621889
I tried logging on as admin and it worked just fine - could be a problem that travels with the user profile perhaps.

The problem recently "fixed itself" after updating the iPod firmware.
0
 

Author Comment

by:broadsoft
ID: 24621892
Problem found its own solution.
0

Featured Post

Is Your Active Directory as Secure as You Think?

More than 75% of all records are compromised because of the loss or theft of a privileged credential. Experts have been exploring Active Directory infrastructure to identify key threats and establish best practices for keeping data safe. Attend this month’s webinar to learn more.

Question has a verified solution.

If you are experiencing a similar issue, please ask a related question

Suggested Solutions

Although the iPhone has become an incredibly popular device in the cellular industry, the complex technology and software coordination required between Apple and the wireless carriers have seemed to leave many iPhone owners with technical issues. …
What's a UDID? If you're involved in developing, testing, or even reviewing an iOS application that's in beta, then at some point you may need to know the UDID for any iOS devices that you'll be testing on. What's the UDID? It stands for Unique Dev…
This Micro Tutorial will teach you how to censor certain areas of your screen. The example in this video will show a little boy's face being blurred. This will be demonstrated using Adobe Premiere Pro CS6.
This Micro Tutorial will give you a basic overview how to record your screen with Microsoft Expression Encoder. This program is still free and open for the public to download. This will be demonstrated using Microsoft Expression Encoder 4.

920 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

Join & Ask a Question

Need Help in Real-Time?

Connect with top rated Experts

16 Experts available now in Live!

Get 1:1 Help Now