Exchange 2000 OWA red x on reply

Posted on 2008-11-04
Last Modified: 2012-05-05
We are running on Exchange 2000 and whenever a user on Vista uses webmail they get a red x when trying to reply. All of the solutions that I find are for Exchange 2003. Please help.
Question by:sooper_rebel

    Expert Comment


    Accepted Solution

    here is another link with more info

    Featured Post

    Better Security Awareness With Threat Intelligence

    See how one of the leading financial services organizations uses Recorded Future as part of a holistic threat intelligence program to promote security awareness and proactively and efficiently identify threats.

    Join & Write a Comment

    We are happy to announce a brand new addition to our line of acclaimed email signature management products – CodeTwo Email Signatures for Office 365.
    Use email signature images to promote corporate certifications and industry awards.
    To show how to generate a certificate request in Exchange 2013. We show this process by using the Exchange Admin Center. Log into Exchange Admin Center.:  First we need to log into the Exchange Admin Center. Navigate to the Servers >> Certificates…
    how to add IIS SMTP to handle application/Scanner relays into office 365.

    755 members asked questions and received personalized solutions in the past 7 days.

    Join the community of 500,000 technology professionals and ask your questions.

    Join & Ask a Question

    Need Help in Real-Time?

    Connect with top rated Experts

    16 Experts available now in Live!

    Get 1:1 Help Now