[Okta Webinar] Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 243
  • Last Modified:

Exchange 2007 Mailbox Disconnected but working perfectly

I migrated about 50 accounts from Exchange 2003 to 2007. All mailboxes migrated over perfect with no problem.

1 thing I noticed is that MY email box is in the "Disconnected" area.
My email works perfectly. OWA works perfectly, no issues with the account at all.

But it still stays DISCONNECTED and when I try to connect it, It doesn't show a Existing User or Matching user when I do a search. It doesn't even load the folder in my AD Forest that has my account in it.


Any help?
0
eallerton
Asked:
eallerton
1 Solution
 
florin_sCommented:
Hi,

Here are some articles that can help you:

First link is about "Understanding Disconnected Mailboxes":

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb232039.aspx

second "Managing mailboxes in Exchange Server 2007":

http://www.msexchange.org/tutorials/Managing-mailboxes-Exchange-Server-2007-Part2.html

third is about the "Clean-MailboxDatabase" cmdlet:

http://technet.microsoft.com/en-us/library/bb124076.aspx

0

Featured Post

Problems using Powershell and Active Directory?

Managing Active Directory does not always have to be complicated.  If you are spending more time trying instead of doing, then it's time to look at something else. For nearly 20 years, AD admins around the world have used one tool for day-to-day AD management: Hyena. Discover why

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now