server problem

Hi,


I'm having an issue with my dedicated server suddenly. It worked yesterday and nobody touched.


Please see it here :

www.thesportsanalysts.com

Any idea what happened?
I've restarted the server but no luck .

Waiting your thoughts.

akiles99Asked:
Who is Participating?
 
univision-computersConnect With a Mentor Commented:
">>>Did your domain registration expire?"
"Of course not..."

No offense meant there, you gotta look at the simple things first.


Who is your site hosted through? Is it Plesk?
Who hosts your DNS records?
Is 74.208.74.96 the correct IP address for your site?
Do you know if there are any other sites hosted on this machine?

The more info we can gather about the hardware, software, and network equipment the better.
0
 
univision-computersConnect With a Mentor Commented:
What else can you tell us about the server?  Windows, Linux, etc....
If it is Windows, have updates recently installed and rebooted the machine?
Are all of the services started?  Specifically the WWW publishing, IPsec, and other network related services?
If it is IPSec I have fixed that before.

Can the server get out to the internet?
0
 
dfxdeimosConnect With a Mentor Commented:
It seems to be responding to PING requests so it is "online" in at least one sense.

What OS is this running? Do you have physical access to the server?

Is it being managed / provided by a hosting company?
0
The 14th Annual Expert Award Winners

The results are in! Meet the top members of our 2017 Expert Awards. Congratulations to all who qualified!

 
BrianGEFF719Commented:
The weird thing is the plesk favicon is being loaded....
0
 
univision-computersConnect With a Mentor Commented:
Did your domain registration expire?
0
 
akiles99Author Commented:
Hi

ftp don't work either.

I have access to root , i restarted but without luck.

it worked smooth until today .

hmmm, what my god can be ?
0
 
chrisdunn_6Commented:
apache?
0
 
akiles99Author Commented:
>>>Did your domain registration expire?

Of course not...
0
 
BrianGEFF719Connect With a Mentor Commented:
It's loading plesk, your server is misconfigured.

Did you mess with the firewall or anything, could you have blocked the plesk administrator port?
0
 
dfxdeimosCommented:
You have a good backup, correct?
0
 
akiles99Author Commented:
Thanks for all ur help...
0
Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.

All Courses

From novice to tech pro — start learning today.