OWA authentication pass-through question

I have an internal server (not front end) running OWA and everything works fine with one exception.  When we log in we have to log in first to the OWA server, then a second time to the Exchange server.  I believe there is a way to change it so that we only need to log in once, but I can't sort it out.

We're on Exchange 2003 running on Windows 2003 servers.  The OWA server has no active mail stores, it's only used for OWA.  

Thank you for any advice.
Tom
tbolenbaughAsked:
Who is Participating?
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

JoWickermanCommented:
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
tbolenbaughAuthor Commented:
Thank you!  That did the trick.  Much appreciated.
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Exchange

From novice to tech pro — start learning today.

Question has a verified solution.

Are you are experiencing a similar issue? Get a personalized answer when you ask a related question.

Have a better answer? Share it in a comment.