WSUS Admin console not showing client computers!

I have installed WSUS 3.0 SP1 on a windows 2003 server.  I selected to use the custom port 8530 for WSUS since I have another site running on port 80 on this server.  I followed the installation instructions in the Step-by-Step guide from Microsoft.  I elected to use GPO to ensure that client machines use the WSUS server for getting updates.  I created a stand-alone GPO for WSUS, and configured it as directed in the guide.  No matter what I do I can't get the client machines to be visable in the WSUS Admin console.  I also receive a error message when trying to access the WSUS Admin console thru a web browser, not sure if it is related.  If I try to access it from the servers web browser at http://servername:portnumber I recieve a HTTP 404 error.  I I try the same path on a client machine I recieve a "Directory Listing Denied
This Virtual Directory does not allow contents to be listed. " error.  If I try http:/servername:portnumber/WSUSAdmin I recieve a site under construction error.  Any help would be appreciated.  Thanks!
DevilDog7856Asked:
Who is Participating?

[Product update] Infrastructure Analysis Tool is now available with Business Accounts.Learn More

x
I wear a lot of hats...

"The solutions and answers provided on Experts Exchange have been extremely helpful to me over the last few years. I wear a lot of hats - Developer, Database Administrator, Help Desk, etc., so I know a lot of things but not a lot about one thing. Experts Exchange gives me answers from people who do know a lot about one thing, in a easy to use platform." -Todd S.

alienvoiceCommented:
Sounds like you need to configure your IIS to display the WSUS website. Did you elect to use SSL as well?

http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc708435.aspx

Also issue has been raised prev on Experts exchange.

http://www.experts-exchange.com/OS/Microsoft_Operating_Systems/Server/2003_Server/Q_22979325.html
0

Experts Exchange Solution brought to you by

Your issues matter to us.

Facing a tech roadblock? Get the help and guidance you need from experienced professionals who care. Ask your question anytime, anywhere, with no hassle.

Start your 7-day free trial
DevilDog7856Author Commented:
NO I didn't set it up for SSL.  I didn't realize that the web portion was disabled in 3.0 SP1. If I have the WSUS Server configured for port 8530, and I use the custom URL in the GPO settings. What I am missing?  
0
It's more than this solution.Get answers and train to solve all your tech problems - anytime, anywhere.Try it for free Edge Out The Competitionfor your dream job with proven skills and certifications.Get started today Stand Outas the employee with proven skills.Start learning today for free Move Your Career Forwardwith certification training in the latest technologies.Start your trial today
Microsoft Server OS

From novice to tech pro — start learning today.