Exchange 2003 - Services not starting after rebooting server

cuadmin
cuadmin used Ask the Experts™
on
During the weekend, I patched our win2k3 / Exchange 2003 server, and of course had to reboot. After the reboot, both 'Microsoft Exchange Information Store' and 'Microsoft Exchange MTA Stacks' DID NOT automatically start... like they should.


Any idea how to trouble shoot this?

BTW - I am running SIFMSMSE 6.0 as well.
Comment
Watch Question

Do more with

Expert Office
EXPERT OFFICE® is a registered trademark of EXPERTS EXCHANGE®
Please uninstall the pathes that you have installed.
And reboot again.
what are those patches.

Author

Commented:
Not sure off hand.
It was whatever M$ has released in the last 10 days for MS W2K3.
(Is there a way to find out?)

Thanks,

E.D>
Ensure you’re charging the right price for your IT

Do you wonder if your IT business is truly profitable or if you should raise your prices? Learn how to calculate your overhead burden using our free interactive tool and use it to determine the right price for your IT services. Start calculating Now!

In the add remove programs sort by date.
Also check windowsupdate.log

Author

Commented:
Thanks for the tip!
I uninstalled KB957097, restarted as required.
All exchange services came back up like normal.

Thanks guys!

(Split points????)
Not a problem.
It's happy to hear from you that the problem was solved. ^^

Author

Commented:
Thanks Guys!

Do more with

Expert Office
Submit tech questions to Ask the Experts™ at any time to receive solutions, advice, and new ideas from leading industry professionals.

Start 7-Day Free Trial