[Okta Webinar] Learn how to a build a cloud-first strategyRegister Now

x
  • Status: Solved
  • Priority: Medium
  • Security: Public
  • Views: 830
  • Last Modified:

Backup Exec 12 Remote Agent Service hangs at Starting, MAPI last item in log

On a network with five servers with Backup exec remote agents on it, one of the servers will not start the agent service.  Backup exec 12, server 2003.  The service hangs at "starting" and will not actually start.

Have removed and cleaned up agent, re-installed, no help.

Used logging option and SGmon util from Symantec, both indiate that the last thing attempted was "calling MAPI initialize"

Anyone have an idea, as i am out of them.
0
TomRessler
Asked:
TomRessler
1 Solution
 
SysExpertCommented:
Not sure, but I would check the Mail account if you are trying to send any kind of alerts, since that is the only MAPI connection I can think it would be looking for.


I hope this helps !
0
 
TomResslerAuthor Commented:
okay, it turns out that as long as an alternate email email client listed as the default in the "programs" section of Internet Explorer, it won't load -- change it to outlook, it's happy.

0

Featured Post

Free Tool: Port Scanner

Check which ports are open to the outside world. Helps make sure that your firewall rules are working as intended.

One of a set of tools we are providing to everyone as a way of saying thank you for being a part of the community.

Tackle projects and never again get stuck behind a technical roadblock.
Join Now